Om os

Historien bag klinikken

24. april 2020 flyttede vi til nye større lokaler

Vi er 4 statsautoriserede fodterapeuter: Deusimar, Vibeke, Nermin og Marta. Tilsammen udgør vi et professionelt team, der er kendetegnet ved stor faglig kompetence samt høj kundeservice.

Vi har mere end 1500 tilfredse patienter og en konstant tilgang af nye – af alle typer: unge, ældre, kvinder og mænd. Vi glæder os dagligt over, at vi ofte får positivt feedback fra vores patenter. Vi sætter en ære i at vise godt humør og være imødekommende.

Vi tilbyder det lille ekstra i vores ’’wellness’’ fodbehandlinger, som er meget efterspurgt: Det består af: lækkert fodbad, lakering af negle, varmebehandling af hænder, fodmassage mv. udover selve fodbehandlingen.

Klinikken ligger centralt på Farum Hovedgade i Furesø kommune, så patienter nemt kan finde og ankomme til os.

Alle typer patienter behandles med alle fagets specialer, også patienter, som er henvist fra læge/hospital, idet vi har Ydernummer. Vi samarbejder med alle lægerne i kommunen.

Klinikken er kvalitetscertificeret (fornyede/forøgede krav til klinikkens indretning og arbejdsprocedure mv.), og har dermed har opnået ’’Akkreditering’’ af Regien KBH (juni 2019). På den måde, er man som patient sikker på, at klinikken lever op til de høje faglige krav, kvalitet, hygiejne og patientsikkerhedsmæssige forhold, der kræves af fremtidens klinikker for at have Ydernummer.

Deusimar Souza Nielsen

Statsautoriseret fodterapeut fra februar 2012.

Jeg åbnede klinikken i september 2015 og har siden behandlet mange dejlige Furesøfødder. Jeg har en solid indsigt i behandling af alle typer af fodlidelser og et godt samarbejde med lægerne i kommunen: Nedsunken forfod, nedgroede negle, hælrevner, hård hud, neglesvamp, fortykkede negle, ligtorne, diabetes, fejlstillinger, gigt mv.

Jeg har god kontakt til mine kunder uanset alder, køn eller lidelse. Jeg sætter pris på en succesfuld behandling og kontakten til patienterne. Det er for mig en glæde at hjælpe jer til en bedre og nemmere hverdag. Jeg deltager regelmæssigt i kurser og efteruddannelse, og så er jeg yderst kyndig i manicure og pedicure – en glæde for mange kunder.

Deusimar behandler ikke om onsdagen

Nermin Gülen

Statsautoriseret fodterapeut fra februar 2018

Nermin startede i klinikken 1. marts 2018 som nyuddannet. Nermin har gennem hele perioden udvist stor faglig kunnen og omsorg for sine patienter. Hun har opnået en solid praktisk faglig erfaring og takler problemfrit alle fodudfordringer. Nermin er tillige besiddelse af et strålende humør. Hun har været og er en stor gevinst for klinikkens patienter og for os. At hun er meget værdsat, fik vi alle set og hørt til 5-års jubilæet i klinikken den 1. marts 2023. Nermin behandler primært i klinikken, men tilbyder også udehandlinger i private hjem, plejecentre mv.

Nermin behandler alle ugens 5 dage.

Marta Ogstrup-Pedersen

Statsautoriseret fodterapeut fra august 2019

Marta startede hos os den 1. maj 2020. Marta er uddannet fra Fodterapeutskolen i Randers, og havde dermed sin debut indenfor faget hos os. Det er vi stolte af. Rigtig mange patienter værdsætter hendes rolige væsen og nænsomme fodbehandlinger.

Marta har stor faglig kunnen og omsorg for sine patienter. Hun er en stor gevinst for klinikkens patienter og for os. Marta er en rolig, stille og smilende person, der tillige har stor kompetence indenfor manicure og pedicure. Marta behandler alle ugens 5 dage.

Vibeke Fie Thomsen

Statsautoriseret fodterapeut fra juni 2012

Vibeke startede i klinikken den 1. maj 2022. Hun har mange års erfaring som fodterapeut, og har arbejdet / behandlet indenfor alle fagets specialer: Almindelig og kompliceret fodbehandling, bøjlebehandlinger, neurologiske test, sko, vejledning og indlæg mm. og hun er fantastisk til at give fodmassage. Vibeke har et behageligt væsen og en smilende personlighed, der værner om patienternes helbred. Vibeke behandler kun i private hjem, plejecentre mv. Hun behandler hver tirsdag og fredag.

Rigtig god behandling
Bo og Britt Rasmussen
Bo og Britt Rasmussen
Flinke og rart personale, men der var lidt ventetid
Finn Larsen
Finn Larsen
God behandling ☺
Per Zilstorff
Per Zilstorff
Giver de varmeste anbefalinger. Meget professionel og kompetent behandling.
Dorthe Ørtenblad
Dorthe Ørtenblad
Flinke og godt personale
Birger Vick
Birger Vick
Det kan anbefales god behandling
Boe Nim
Boe Nim